A Juliet Victor elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás iránt.
Az oldal belépésével megerősíti, hogy már elmúlt 18 éves.
Hírek
Hírek

International Wine Challenge 2019

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy két új díjjal büszkélkedhet borászatunk, amelyet az International Wine Challenge nemzetközi borversenyen szerezett meg!

Aranyérem: Juliet Victor Édes Szamorodni 2016

95 Pont

International Wine Challenge (IWC) a világ egyik legnagyobb borversenye 1984 óta, bírálata pedig a legalaposabb. A többfordulós folyamatban az éremre jelölt borokat három bizottság értékeli, legalább 300, komoly szakmai múlttal rendelkező zsűritag részvételével. A versenyre évente több mint 15 ezer bort neveznek a világ több mint 50 országából, és mindössze 3%-uk kap aranyérmet.

A Juliet Victor első évjáratának gyümölcse, a Juliet Victor édes Szamorodni 2016 aranyérmével csatlakozott a világ legjobb borainak a palettájához!

Ezüstérem: Juliet Victor Dűlőszelektált Betsek Furmint 2017

92 Pont

Hírlevél

Feliratkozom a Juliet Victor borászat hírlevelére, hogy első kézből értesüljek a borászat friss híreiről, exkluzív promócióiról és eseményeiről. Hozzájárulok, hogy a Juliet Victor az adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint reklámokat küldjön nekem. Személyes adataim megadásával kijelentem, hogy hozzájárulok személyes adataim Adatkezelési tájékoztató szerinti kezeléséhez.