A Juliet Victor elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás iránt.
Az oldal belépésével megerősíti, hogy már elmúlt 18 éves.

Hírek

Hírek

Díjak

Rólunk írták: Váradi Józseffel kóstoljuk a díjnyertes borait (index.hu)

A 2021-es Decanter Nemzetközi Borverseny óriási sikereket hozott borászatunknak! 2017-es Aszúnk platina, 2018-as Bomboly és Király- dűlő Furmintunk arany, Betsek Furmintunk bronz érmet nyert a világ legnagyobb borversenyén. Többek között erről beszelgettünk az index.hu degusztátor rovatában. Link: https://index.hu/kultur/degusztator/2021/08/01/juliet-victor-winery/

Tovább

Jó éjszakát! Mád X Juliet Victor Vineyards

Töltsön emlékezetes időt mádi birtokunkon június 12-én, ahol kiváló boraink mellett a Macok Bisztró ételkülönlegességeivel és könnyed zenével várjuk a bor szerelmeseit! Helyszín: 3909 Mád, József Attila u. 25 Időpont: 2021.06.12. 12:00 – 01:00

Tovább

SAKURA” Japan Women’s Wine Awards 2021 – Dupla Arany Díj

Magyar siker a világ egyik legrangosabb borversenyén a japán Sakura díjátadón! Borászatunk 2017-es BETSEK dűlőszelektált Furmintja dupla arany minősítésben részesült! Ezzel megismételte korábbi sikerét, hiszen 2019-ben ugyanezen az eseményen a Juliet Victor egy másik tétele, az édes Szamorodni 2016 szintén dupla aranyat nyert. A „SAKURA” Japan Women’s Wine Awards Japán legnagyobb nemzetközi borversenye. Különlegessége, hogy […]

Tovább

Decanter World Wine Awards 2020 – Ezüst Érem & 92 pont

Borászatunk 2017-es Birtok Furmint tétele Ezüst éremmel & 92 ponttal szerepelt a világ legnagyobb és legmegbízhatóbb borversenyén a Decanter World Wine Awards (DWWA) – on!

Tovább

Decanter World Wine Awards 2020 – Arany Érem & 96 pont

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy borászatunk 2017-es Bomboly Furmint tétele ARANY ÉRMET & 96 pontot szerzett a Decanter Word Wine Awards nemzetközi borversenyen! Hiszünk a Furmint erejében és nemzetközi sikerében!

Tovább

Decanter World Wine Awards 2020 – BEST IN SHOW AWARD

Több, mint 16000 tétel közül a LEGJOBB 50 TÉTEL közé jutott borászatunk 2017-es Szamorodni tétele 97 ponttal és Best in Show díjjal a világ legnagyobb és legmegbízhatóbb borversenyén a Decanter World Wine Awards (DWWA) -on! Hiszünk abban, hogy a Juliet Victor borok Magyarország elsőrangú és kivételes borainak legjava. Küldetésünk, hogy csúcsminőségű és egyedi borokat készítsünk, ami ízvilágban, […]

Tovább

Winelovers 100 – Legjobb Száraz Fehérbor Díj

Örömmel osztjuk meg a megtisztelő hírt: a Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor borversenyen, amely Magyarország egyik legkiemelkedőbb és legelismertebb borversenye, a Juliet Victor Bomboly dűlőszelektált Furmint 2017 tételünk a Száraz Fehérborok kategória győzteseként ékesíti a borászatunkat hazánkban és a világpiacon!

Tovább

Decanter Asia Wine Awards 2019 – Bronz Díj

Decanter Asia Wine Awards 2019 Bronz Díj 89 Pont A Decanter Asia Wine Awards (DAWA) Ázsia egyik legrangosabb borversenye. A kontinens legelismertebb borszakértői bírálnak a versenyen, amely a szigorú bírálati rendszeréről ismert. Hihetetlenül büszkék vagyunk a 2017-es Betsek Furmintunkra, amely 2019-ben Bronz díjat nyert.

Tovább

Decanter Asia Wine Awards 2019 – Bronz Díj

Decanter Asia Wine Awards 2019 Bronz Díj 87 pont A Decanter Asia Wine Awards (DAWA) Ázsia egyik legrangosabb borversenye. A kontinens legelismertebb borszakértői bírálnak a versenyen, amely a szigorú bírálati rendszeréről ismert. Hihetetlenül büszkék vagyunk a 2017-es Bomboly Furmintunkra, amely 2019-ben Bronz díjat nyert.

Tovább

SAKURA” Japan Women’s Wine Awards 2020 – Double Gold

„SAKURA” Japan Women’s Wine Awards 2020 Dupla Arany Díj A „SAKURA” Japan Women’s Wine Awards Japán legnagyobb és egyben első nemzetközi borversenye. Ezen a kivételes versenyen a nevezett tételek kevesebb, mint 6%-a kapott dupla arany díjat. Nagy megtiszteltetésünkre, 2020-ban a Juliet Victor Édes Szamorodni 2017 tétele is bekerült a dupla arannyal díjazottak közé.

Tovább

Hírlevél

Feliratkozom a Juliet Victor borászat hírlevelére, hogy első kézből értesüljek a borászat friss híreiről, exkluzív promócióiról és eseményeiről. Hozzájárulok, hogy a Juliet Victor az adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint reklámokat küldjön nekem. Személyes adataim megadásával kijelentem, hogy hozzájárulok személyes adataim Adatkezelési tájékoztató szerinti kezeléséhez.