ジュリエット・ビクターは責任ある飲酒に重点を置いております。ウェブサイトにアクセスすることで、お客様はこのウェブサイトにアクセスした国における法定の飲酒年齢に達している方であることに同意することとなります。

Céges és magán
rendezvények Mádon

Céges és magán
rendezvények Mádon

Juliet Vicrot Vineyard

Juliet Victor birtokközpont

Úgy gondoljuk, hogy birtokközpontunk ideális helyszínt biztosíthat: konferenciák, vezetői értekezletek, csapatépítő tréningek, családi események, fotózás vagy akár filmforgatás helyszíneként.

Mád, mint Tokaj-Hegyalja egyik jelentős történelmi települése, a borvidék meghatározó szőlőterületeivel rendelkezik.
Hegyaljára jellemző módon Mádon is a borászatok nem kint a szőlőben, hanem a település történelmi szerkezetében
helyezkednek el, beleilleszkedve a település szövetébe, lakó- és különféle középületek szomszédságában. Ebből fakadóan a borászatok kisvárosi vagy falusi hangulatúak, polgári miliőjükkel a település szerves és mindennapi életének részei.

A Juliet Victor borászat is egy ilyen, a történelmi utcaképbe való megfelelő illeszkedés, a mai kor kihívása és a szintén modern technológia megfelelő kiszolgálása egyaránt szerepet játszott a pincészet tervezése során. Egy időtlen ház kialakítása volt a cél, amely megjelenése alapján, akár 100 éve is ott állhatott volna, ugyanakkor kortárs stílusú is, nem bújtatja egy régi köntös mögé a ma igényeit és a modern technológiát. Ehhez jó támaszt nyújtott a helyi anyagok használata, azon belül is a mádi riolit erős megjelenése a házon.
Juliet Vicrot Vineyard
Juliet Vicrot Vineyard
Felszereltség 4-24 fős kóstoló szalon Kivetítő és projektor Szélessávú WiFi kapcsolat Pincelátogatás ÉTKEZÉS Hideg és meleg catering szolgáltatás (teljes ellátást tudunk biztosítani, délben könnyebb ebéddel, estére vezetett borkóstolós vagy degusztációs Borvacsorával) Szállás Birtokközpontunk közelében található Mádi Kúria, Botrytis Hotel, R40 és Andrássy Rezidencia Wine&Spa az aktív pihenés kiváló helyszíne. Igény szerint további partnereinken keresztül más helyszíneken is tudunk szállás szolgáltatást biztosítani. A szállásokra egyedi kedvezményt tudunk biztosítani így ebben is örömmel segítenünk, hogy Önnek ennyivel is kevesebb teendője legyen!

  Ajánlatkérés
  (Céges és magán rendezvények Mádon)


  Még nincs fix időpont

  Rendezvénye megtervezéséhez, lebonyolításához és felejthetetlen élmények biztosításához örömmel ajánljuk Önnek azt a céget, akiben mi is megbízunk és hiszünk.

  Érdekel ez a szolgáltatás   IgenNem

  A weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam és a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.

  Hírlevél

  Feliratkozom a Juliet Victor borászat hírlevelére, hogy első kézből értesüljek a borászat friss híreiről, exkluzív promócióiról és eseményeiről. Hozzájárulok, hogy a Juliet Victor az adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint reklámokat küldjön nekem. Személyes adataim megadásával kijelentem, hogy hozzájárulok személyes adataim Adatkezelési tájékoztató szerinti kezeléséhez.