A Juliet Victor elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás iránt.
Az oldal belépésével megerősíti, hogy már elmúlt 18 éves.
Sikeresen hozzáadva a kosárhoz.

Borok

Borok

A JULIET VICTOR, KIVÉTELES BORAI ÉS GAZDAG TERROIRJA RÉVÉN A LEGNEMESEBB BOROK EGYIK MEGALKOTÓJA. AZ EGYEDÜLÁLLÓ ÍZEKEL, SZÍNEKKEL ÉS KOMPLEXITÁSSAL A JULIET VICTOR MAGYARORSZÁG LEGRANGOSABB ÉS LEGKIVÉTELESEBB BORAINAK LÉNYEGÉT RAGADJA MEG ÉS KELTI ÉLETRE. A JULIET VICTOR SOKRÉTŰ VILÁGA MEGTEREMTI A TÖKÉLETES EGYENSÚLYT TÖRTÉNELEM ÉS MODERNITÁS KÖZÖTT: TÖRTÉNELMI TERROIR ÉS CSÚCSTECHNOLÓGIÁT ALKALMAZÓ ELŐÁLLÍTÁS. A JULIET VICTOR ELEGÁNS SZÁRAZ FEHÉR ÉS IGAZÁN EGYEDÜLÁLLÓ, ÉDES DESSZERTBOROKAT ALKOT MEG A BOR SZERELMESEINEK.

Furmint

2016 / száraz

Kristálytiszta, ragyogó, szalmasárga színnel rendelkezik. Magas viszkozitása nagy beltartalmi értékről tanúskodik…

Bővebben

Elfogyott

Furmint

2016 / száraz

Kristálytiszta, ragyogó, szalmasárga színnel rendelkezik. Magas viszkozitása nagy beltartalmi értékről tanúskodik. Tiszta, közepesen kifejező illatában – az érett alma és körte zamata mellett – a földimogyoró krémes íze és finom, csábító vajasság jelenik meg. Csontszáraz, kifinomult kortyait közepesnél magasabb savérzet és komplexitás jellemzi. A közepes alkoholérzet és az illatjegyek mellett szerepet kap a vanília kifinomult fűszeressége és frissítő citrusok garmadája. Közepesnél hosszabb utóízében rendkívül finom hordóhasználatra utaló jegyekkel és árnyalatnyi grapefruit héjjal búcsúzik.

Ajánljuk: Grillezett fogashoz vagy makrélához citrom mártással és fehér szarvasgombás burgonyapürével.

 • Alkoholtartalom: 12,5%
 • Savtartalom: 6 g/l
 • Cukortartalom: 3,6 g/l
 • Cukormentes extrakt: 19,6 g/l

7 490 Ft

 

Birtok furmint

2017 / száraz

Kristálytiszta, halvány szalmasárga színét ragyogó, arany villanások nemesítik. Tiszta, visszafogott illatában enyhén fanyar…

Bővebben
6 490 Ft

Birtok furmint

2017 / száraz

Kristálytiszta, halvány szalmasárga színét ragyogó, arany villanások nemesítik. Tiszta, visszafogott illatában enyhén fanyar birskörte, bársonyos vanília és izgalmas, mogyorós tónus igazolja vissza a pohár falán hosszan és egyenletesen lecsorgó lábakból születő következtetést, amely szerint itt is a legnemesebb borral állunk szemben. Kifinomult, száraz kortyait kóstolva igen kerek, egész képet fedezhetünk fel, amelyben megannyi élettel teli citrus és ásvány játékos frissessége szabadul fel. Hosszú lecsengése, közepesnél magasabb savérzete és közepes teste teszi igazán egységessé és harmonikussá a végtelen élvezetet nyújtó utóízt.

Ajánljuk: Szent Jakab kagylóhoz calamansi zselével.

 • Alkoholtartalom: 13%
 • Savtartalom: 6,8 g/l
 • Szárazanyag tartalom: 20,1 g/l
 • Cukortartalom: 2,1 g/l

6 490 Ft

 

Betsek dűlő furmint

2017 / száraz

Kristálytiszta szalmasárga színe mellett magas viszkozitása és tisztasága első ránézésre is bizalomgerjesztő…

Bővebben
9 990 Ft

Betsek dűlő furmint

2017 / száraz

Kristálytiszta szalmasárga színe mellett magas viszkozitása és tisztasága első ránézésre is bizalomgerjesztő. Elsőre visszafogott illatát uralja a nedves kő és a sós karakterű ásványosság. Lassan vonul fel az alma a körte és finom vegetális karakter.

Kóstolva a csontszáraz korty szikár eleganciát megszokottnál magasabb savérzetett és testet mutat. Citrom és lime mellett zöldalma és friss gyógynövényes karakter jellemzi. Hosszú mineralitás és tiszta fajtajellegesség keveredik az elegáns hordó finom fűszerességével.

Ajánljuk: Rántott osztriga, tengervízhab.

 • ALKOHOLTARTALOM: 13%
 • SAVTARTALOM: 6,8 G/L
 • SZÁRAZANYAG TARTALOM: 20,1 G/L
 • CUKORTARTALOM: 1,4 G/L

9 990 Ft

 

Király dűlő furmint

2017 / száraz

Tiszta citromsárga színe, cirom reflexekkel egészül ki. Magas viszkozitása a telt kortyban is visszaköszön…

Bővebben
9 990 Ft

Király dűlő furmint

2017 / száraz

Tiszta citromsárga színe, cirom reflexekkel egészül ki. Magas viszkozitása a telt kortyban is visszaköszön. Kóstolva a bor száraz és ásványos karakterében szépen egészül ki a finom sós lecsengés a fajta jellegzetes körte aromájával. Feszes, elegáns és nagy bor. Megszokottnál magasabb savérzet és egyensúlyos alkohol mellett egres, birs és alma valamint citrusok játszanak vezető szerepet. Ideális érettségben szüretelt gyümölcs, rendkívüli érlelési potenciállal.

Ajánljuk: Zöldfűszeres kecskesajt, faszénen grillezve.

 • Alkoholtartalom: 13%
 • Savtartalom: 6,8 G/L
 • Szárazanyag tartalom: 19,6 G/L
 • Cukortartalom: 1,4 G/L

9 990 Ft

 

Bomboly dűlő furmint

2017 / száraz

Tiszta halvány arany színében szalmasárga reflexek. Magas viszkozitás jellemzi…

Bővebben
9 990 Ft

Bomboly dűlő furmint

2017 / száraz

Tiszta halvány arany színében szalmasárga reflexek. Magas viszkozitás jellemzi.

Tiszta megszokottnál kifejezőbb illatában őszibarack és sárga alma mellett édeskömény és finom fűszerek. Kóstolva a bor száraz mégis finom édes-kesernyés utóíz kerekíti a kortyot. Várt lágy savérzete, finom almás-körtés-furmintos karaktere, csipetnyi fehérborssal és koncentrált mineralitással egészül ki. Igazán szerethető egyben elegáns furmint, melyben minden benne van, ami egy nagy borba kell.

Ajánljuk: Édesfűszeres lecsengése kevés vaníliával és szegfűszeggel egészül ki. Languszta, karfiolhabbal.

 • ALKOHOLTARTALOM: 13,5%
 • SAVTARTALOM: 6,3 G/L
 • SZÁRAZANYAG TARTALOM: 19 G/L
 • CUKORTARTALOM: 3,4 G/L

9 990 Ft

 

Szamorodni

2016 / édes

Kristálytiszta, aranysárga színében arany villanások cikáznak, magas viszkozitás, nemes teltség jellemzi…

Bővebben
14 990 Ft

Szamorodni

2016 / édes

Kristálytiszta, aranysárga színében arany villanások cikáznak, magas viszkozitás, nemes teltség jellemzi. Tiszta, kifejező illatában – a Tokaj-Hegyaljára oly jellemző botrytis mellett – édes, életteli sárgabarack, zamatos alma, selymes vanília, bársonyos fehércsokoládé és diszkrét likőrösség váltakoznak. Édes kortyai frissítő savérzettel büszkélkedhetnek. Kandírozott citrusok mellett az érett alma és a tea teszi még komplexebbé a rendkívül hosszan elnyúló utóíz páratlan élvezetét. Varázslatos színén és ízvilágán túl, hosszú érlelési potenciáljában és kerek eleganciájában rejlik a bűvereje.

Ajánljuk: Roston sült libamájhoz körtével.

 • Alkoholtartalom: 11,5%
 • Savtartalom: 8,66 g/l
 • Cukortartalom: 160,8 g/l
 • Cukormentes extrakt: 54 g/l

14 990 Ft

 

Szamorodni

2017 / édes

Halvány arany színű lágy mozgású édes bor.

Bővebben
14 990 Ft

Szamorodni

2017 / édes

Halvány arany színű lágy mozgású édes bor.

Illatában virágzó gyümölcsfák, csipetnyi menta és kamillavirág jelenik meg elsőre, lassan kinyílva mutatja igazi komplexitását, gyümölcsök egész sorával. Ízében is a kirobbanó gyümölcsösség keveredik mézes, fűszeres jegyekkel; a 18,3 cukor a friss, 2017-es évjáratra jellemző vibráló savakkal is üdének hat az ásványok határozott jelenléte mellett. Az öblös, gazdag kortyban érett csonthéjasok, jellemzően érett kajszis, majd a bor nyílásával aszalt gyümölcsös jegyek vegyülnek édescitrusokkal. A furmint testét, a hárslevelű kifinomultságát és a sárgamuskotály rafináltságát ötvözve a bor nem hivalkodik, de figyelmet kér; a finom hordóhasználat fineszesen elegánssá teszi.

Ételpárosításoknál követhetjük a tradicionális vonalat a libamájas ételekkel vagy aszalt gyümölcsös desszertekkel, de bátran lépjünk az ázsiai konyha íz világa és fűszerei felé.

 • Alkoholtartalom: 10,5%
 • Savtartalom: 7,54 g / l
 • Cukortartalom: 188,3 g / l
 • Szárazanyag: 43,3 g / l

14 990 Ft