A Juliet Victor elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás iránt.
Az oldal belépésével megerősíti, hogy már elmúlt 18 éves.
Sikeresen hozzáadva a kosárhoz.

Borok

Borok

A JULIET VICTOR, KIVÉTELES BORAI ÉS GAZDAG TERROIRJA RÉVÉN A LEGNEMESEBB BOROK EGYIK MEGALKOTÓJA. AZ EGYEDÜLÁLLÓ ÍZEKEL, SZÍNEKKEL ÉS KOMPLEXITÁSSAL A JULIET VICTOR MAGYARORSZÁG LEGRANGOSABB ÉS LEGKIVÉTELESEBB BORAINAK LÉNYEGÉT RAGADJA MEG ÉS KELTI ÉLETRE. A JULIET VICTOR SOKRÉTŰ VILÁGA MEGTEREMTI A TÖKÉLETES EGYENSÚLYT TÖRTÉNELEM ÉS MODERNITÁS KÖZÖTT: TÖRTÉNELMI TERROIR ÉS CSÚCSTECHNOLÓGIÁT ALKALMAZÓ ELŐÁLLÍTÁS. A JULIET VICTOR ELEGÁNS SZÁRAZ FEHÉR ÉS IGAZÁN EGYEDÜLÁLLÓ, ÉDES DESSZERTBOROKAT ALKOT MEG A BOR SZERELMESEINEK.

Furmint

2016 / száraz

Kristálytiszta, ragyogó, szalmasárga színnel rendelkezik. Magas viszkozitása nagy beltartalmi értékről tanúskodik…

Bővebben
7 490 Ft

Furmint

2016 / száraz

Kristálytiszta, ragyogó, szalmasárga színnel rendelkezik. Magas viszkozitása nagy beltartalmi értékről tanúskodik. Tiszta, közepesen kifejező illatában – az érett alma és körte zamata mellett – a földimogyoró krémes íze és finom, csábító vajasság jelenik meg. Csontszáraz, kifinomult kortyait közepesnél magasabb savérzet és komplexitás jellemzi. A közepes alkoholérzet és az illatjegyek mellett szerepet kap a vanília kifinomult fűszeressége és frissítő citrusok garmadája. Közepesnél hosszabb utóízében rendkívül finom hordóhasználatra utaló jegyekkel és árnyalatnyi grapefruit héjjal búcsúzik.

Ajánljuk: Grillezett fogashoz vagy makrélához citrom mártással és fehér szarvasgombás burgonyapürével.

 • Alkoholtartalom: 12,5%
 • Savtartalom: 6 g/l
 • Cukortartalom: 3,6 g/l
 • Cukormentes extrakt: 19,6 g/l

7 490 Ft

 

Birtok furmint

2017 / száraz

Kristálytiszta, halvány szalmasárga színét ragyogó, arany villanások nemesítik. Tiszta, visszafogott illatában enyhén fanyar…

Bővebben
7 490 Ft

Birtok furmint

2017 / száraz

Kristálytiszta, halvány szalmasárga színét ragyogó, arany villanások nemesítik. Tiszta, visszafogott illatában enyhén fanyar birskörte, bársonyos vanília és izgalmas, mogyorós tónus igazolja vissza a pohár falán hosszan és egyenletesen lecsorgó lábakból születő következtetést, amely szerint itt is a legnemesebb borral állunk szemben. Kifinomult, száraz kortyait kóstolva igen kerek, egész képet fedezhetünk fel, amelyben megannyi élettel teli citrus és ásvány játékos frissessége szabadul fel. Hosszú lecsengése, közepesnél magasabb savérzete és közepes teste teszi igazán egységessé és harmonikussá a végtelen élvezetet nyújtó utóízt.

Ajánljuk: Szent Jakab kagylóhoz calamansi zselével.

 • Alkoholtartalom: 13%
 • Savtartalom: 6,8 g/l
 • Szárazanyag tartalom: 20,1 g/l
 • Cukortartalom: 2,1 g/l

7 490 Ft

 

Szamorodni

2016 / édes

Kristálytiszta, aranysárga színében arany villanások cikáznak, magas viszkozitás, nemes teltség jellemzi…

Bővebben
14 990 Ft

Szamorodni

2016 / édes

Kristálytiszta, aranysárga színében arany villanások cikáznak, magas viszkozitás, nemes teltség jellemzi. Tiszta, kifejező illatában – a Tokaj-Hegyaljára oly jellemző botrytis mellett – édes, életteli sárgabarack, zamatos alma, selymes vanília, bársonyos fehércsokoládé és diszkrét likőrösség váltakoznak. Édes kortyai frissítő savérzettel büszkélkedhetnek. Kandírozott citrusok mellett az érett alma és a tea teszi még komplexebbé a rendkívül hosszan elnyúló utóíz páratlan élvezetét. Varázslatos színén és ízvilágán túl, hosszú érlelési potenciáljában és kerek eleganciájában rejlik a bűvereje.

Ajánljuk: Roston sült libamájhoz körtével.

 • Alkoholtartalom: 11,5%
 • Savtartalom: 8,66 g/l
 • Cukortartalom: 160,8 g/l
 • Cukormentes extrakt: 54 g/l

14 990 Ft